Roermond in Harmonie!

De Gemeente Roermond telt vele blaasorkesten, waarvan maar liefst vier harmonieën in Swalmen, Boukoul, Maasniel en Roermond. Op zondag 16 oktober spelen deze vier orkesten eenmalig samen als één groot orkest in de prachtige concertzaal van Het Forum in Roermond-Maasniel!

Het Roermondse publiek kan dan in één keer genieten van al het muzikale moois dat de Philharmonie Maasniel, Koninklijke Harmonie St. Caecilia Swalmen, Koninklijke Harmonie Roermond en Harmonie Amicitia Boukoul hen samen te bieden hebben.

In hun lange bestaan hebben deze orkesten nog nooit samen gespeeld. Dit concert wordt dan ook een hele mooie muzikale kennismaking van de leden van de harmonieën met elkaar.

Na een gezamenlijke repetitie in de ochtend geven de harmonieën als één geheel ‘s middag een concert bij Het Forum aan de Elmpterweg 50 in Roermond- Maasniel.

Zes werken zullen worden gespeeld onder afwisselende leiding van Wouter Pletzers, Patrick Letterle en Sander Simons – de vaste dirigenten van de korpsen. Dit zijn: Arsenal concert mars, Symphonic Marches, Klesmer Carnaval, Apalachian Morning, Limburg Fantasie en Caravan.

Toegang tot het concert is gratis!
Aanvang: 15:30u.