Picknickconcert 9 juli 2023

Ter afsluiting van het speelseizoen 2022-2023 organiseren Philharmonie Maasniel en buurt-vereniging “De Wijher” op zondag 9 juli a.s.een gezellig picknickconcert op het grasveld aan de Karthuizerlaan achter het kerkhof van Maasniel.

We beginnen om 13.00 uur en het einde van het programma is voorzien om 15.00 uur, zodat de liefhebbers van Formule 1 weer op tijd thuis kunnen zijn voor de start van de GP-race op het circuit van Silverstone (UK).

Er zijn stoelen en statafels, maar hoe gezellig is het om op je eigen picknickkleedje en samen met buurtgenoten te luisteren naar optredens van de pré-jeugd en de jeugdharmonie onder leiding van Sandra Halmans, de grote harmonie onder leiding van Sander Simons én het Close Harmony koor ‘Briskly’ onder leiding van Sandra Halmans, die een aantal bekende én minder bekende muziekstukken ten gehore zullen brengen !

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur Opening
13.05 uur Pré-jeugd Philharmonie
13.20 uur Jeugd Philharmonie
13.40 uur Close Harmony Koor Briskly
14.10 uur Philharmonie
15.00 uur Sluiting

Deelname is gratis en iedereen is welkom!

Haal je picknickkleedje tevoorschijn, neem zelf een lekker drankje mee (er zijn ter plekke géén consumpties verkrijgbaar) en kom genieten!!

Als er kans is op lichte regen, zorgen we voor een aantal partytenten. Wordt er heel slecht weer verwacht, dan gaat het concert niet door.