Muziek voor Ukkies was erg leuk!

Muziek voor Ukkies 2019

De afgelopen vijf weken hebben zeven van de allerjongste kinderen in de leeftijd tot 4 jaar samen met hun ouders meegemaakt hoe leuk het is om met muziek bezig te zijn.

Onder leiding van Leonie Wolters en Kim Moenis-Rijks hebben ze in vijf workshops op woensdagochtend elke week een uurtje samen spelenderwijs geëxperimenteerd met liedjes, geluiden, instrumenten, dansjes in Trefcentrum Open Haard in Maasniel (De Soos). Het is ook nog eens heel leerzaam, want muziek maakt slim! Het bevordert de spraakvaardigheden en motoriek van kinderen en leert ze omgaan met andere kinderen.

De kinderen hadden allemaal heel erg goed hun best gedaan en kregen na afloop een mooie medaille van de harmonie. Het programma ‘Blaaskracht’ van L1 was er bij om opnames te maken. De uitzending is <hier> terug te vinden. Volg de link en zie de Ukkies vanaf  9:23min.

Interesse?
Na mei volgend jaar starten we met een nieuwe groep. Interesse? Neem contact op met ruud.luijsterburg@hotmail.com o.v.v. Muziek voor Ukkies. Bovendien krijgen deelnemers een jaar lang een gratis lidmaatschap bij Philharmonie Maasniel!

Ukkies in actie!
Ukkies in actie! \
Leonie Wolters en Kim Moenis-Rijks
Opnames van ‘Blaaskracht’ van L1