Muziek voor Ukkies in Maasniel

Muziek maakt slim! Het bevordert de spraakvaardigheden en motoriek van kinderen en leert ze omgaan met andere kinderen. Bovendien is het voor kinderen en hun ouders/verzorgers heel leuk om samen te experimenteren met liedjes, geluiden, instrumenten, dansjes!

Om de allerjongsten kennis te laten maken met muziek verzorgen Leonie Wolters en Kim Moenis-Rijks samen met de Philharmonie Maasniel onder de noemer ‘Muziek voor Ukkies!’ een serie van zes workshops, gericht op kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud.

De workshops starten op woensdag 6 november 2019 en zullen tot en met 11 december 2019 elke woensdag in de ochtend worden gegeven. Locatie: Trefcentrum Open Haard Maasniel (De Soos):  Pastoor Ramakersstraat 5, 6042 KG Roermond-Maasniel.

We gaan uit van twee groepen:

  • Ukkies in de leeftijd van 6 maanden – tot 2 jaar van: 9:30 tot 10:10 uur.
  • Ukkies in de leeftijd van 2 jaar tot 4 jaar van 10:30 tot 11:15 uur.

Het is mogelijk dat de groepen worden samengevoegd. In dat geval zal de cursus beginnen om 10:00 uur. Kosten: €52,- per deelnemer (Ukkie).

Interesse?
Aanmelden kan tot uiterlijk 30 oktober via ruud.luijsterburg@hotmail.com o.v.v. Muziek voor Ukkies. Bovendien krijgen deelnemers een jaar lang een gratis lidmaatschap bij Philharmonie Maasniel!

Leonie Wolters en Kim Moenis-Rijks verzorgen de workshops