Gezocht: nieuwe tijdelijke eigenaren van een blokfluit!

In de afgelopen maanden hebben er weer een aantal blokfluiters hun eerste stappen gezet in het maken van muziek bij de Philharmonie. Na deze succesvolle groep, gaan we ook vanaf januari 2021 weer starten met een nieuwe groep blokfluiters. Het maken van muziek is niet alleen erg goed voor de ontwikkeling van een kind, maar het is ook nog een super leuk om samen in een groepje muziek te maken.

Tijdens een tiental blokfluitlessen leer je alle grondbeginselen van muziek maken zoals bijvoorbeeld ritme, toonhoogteverschillen en verschillende noten leren spelen. Na deze blokfluitlessen kun je gelijk door naar het leren spelen op een muziek instrument. Hoe gaaf is dat? 

De lessen zijn doorgaans elke donderdag van 16:15 tot 16:45 uur in de Raadhuisstraat 35 in Maasniel (zaal ’t Dörp). De lessen worden gegeven door Sandra Halmans. In de Corona-periode gaf Sandra die aan huis. Mocht een ander moment toch beter uit komen, dan kunnen we hier altijd naar kijken in overleg met de groep.

Lijkt het jouw zoon, dochter of je kleinkind leuk om muziek te maken? Stuur dan een mailtje naar jeugd@philharmonie-maasniel.nl