Fiel te Future was zooooo mooi!

Zaterdagavond 25 juni 20.00.uur….

In het sfeervolle Forum in Maasniel trapt coverband The Menu de concertavond Fiel the Future af met In the Stone van Earth Wind and Fire… 

Wow! De sfeer zit er gelijk goed in. De Fiel pakt ook de instrumenten op en samen met the Menu volgt een gevarieerd programma van de Zee, pour un Flirt, en Roller Coaster tot Bohemian Rhapsody, Shallow, Proud Mary, en Sway. De presentatie is in handen van José Evers. Zij presenteert de avond in verschillende talen en als op een gegeven moment de stoppen doorslaan en er geen stroom meer is, weet zij ook dit professioneel vol te praten. Het wordt een fantastisch concert en het publiek is enthousiast.
 
Dan is het tijd voor de afterparty. The Menu neemt het volledig over en de leden van de Fiel kunnen onder het genot van een drankje (dat helaas wel even duurde) genieten van de jubileumavond. Het lukt de band om veel mensen dansend de vloer op te krijgen. Tussen de sets door bedankt José verschillende leden voor hun inzet, door de stroomstoring was dit niet gelukt tijdens het concert.
 
Ook al hadden we gehoopt op meer bezoekers, het werd een fantastische avond waar de Fiel heeft laten zien wat ze waard is, muzikaal èn als vereniging samen feestvierend.
Op naar de volgende 75 jaren!!

Een filmpje van één van de stukken vind je hier: De Zee