De Philharmonie Maasniel gaat op concours! 14 april

Al maandenlang bereidt de Philharmonie Maasniel zich voor op haar optreden voor het bondsconcours op zondag 14 april 2024 om 16:20u. in de Oranjerie in Roermond,. In totaal tien andere korpsen zullen die dag ook optreden. ( vind je het programma). Entree gratis.

De meeste harmonieën en fanfares in Limburg zijn aangesloten bij de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen. Deze korpsen kunnen er voor kiezen om eens in de zoveel jaar hun muzikale niveau vakkundig te laten beoordelen door een jury. Dat gebeurt dan tijdens het jaarlijks gehouden bondsconcours. In 2016 heeft de Philharmonie dit voor het laatst gedaan, met behoorlijk wat succes!

De voorbereiding van de afgelopen maanden heeft nu al gezorgd voor muzikale groei en een hechtere band tussen de leden van de harmonie. Onze gedreven dirigent Sander Simons heeft zich daarvoor de afgelopen tijd als geen ander voor gezorgd. Kom daarom luisteren en moedig de Fiel op 14 april! De bekendmaking van de uitslag is rond 17:05 u.

Op zaterdag 13 april 20:00u. is de openbare generale repetitie in Café-zaal ’t Dörp, Raadhuisstraat 35 in Maasniel. De Philharmonie sluit dan een zeer intensieve periode van voorbereiding af. Iedereen is dan van harte welkom om de harmonie succes te komen wensen en te luisteren hoe de Fiel de laatste puntjes op de i zet. Entree gratis!

Tot dan!