De Nieuwe Harmonie, een project van Philharmonie Maasniel

Zomers Openlucht Concert op de Wijher

08-06-2018

Een heel harmonie-orkest bij jou op de stoep! Zondag 8 juli verzorgt de Philharmonie Maasniel in samenwerking met buurtvereniging “de Wijher” een gratis toegankelijk openlucht concert op het speelveldje aan de Karthuizerlaan/Cornelishoflaan (achter het kerkhof) in Maasniel.

Naast de muziek is er gezorgd voor voldoende speelvermaak voor de jeugdige bezoeker. Bij de al bestaande speeltoestellen is er reuze-darts, reuze-mikado en reuze-vier-op-een-rij. De buurtvereniging "de Wijher" zal voor een versnapering zorgen tijdens het concert.

Voor de Philharmonie is het inmiddels een traditie geworden om het repetitieseizoen af te sluiten met een uitvoering in Maasniel dicht bij de mensen zelf. Vorig jaar verblijdden we onder een heerlijk zonnetje de bewoners van Brikkenoven met onze zomerse klanken.

Dit jaar laten we de mensen in en rond de Wijher genieten van bekende filmmuziek van Zorro, Frozen en Batman. Laat u verder verrassen door een sprankelende vibrafoonsolo en een heerlijke zomerse Paso Doble. De jeugdharmonie trakteert op trendy muziek voor en door de jeugd.
 
Het concert start om 15:15 uur. Het totale programma duurt ongeveer 1:15 uur.
   
Wij hopen u zondag 8 juli te zien!

Mocht het regenen, dan kan het concert helaas niet doorgaan.