De Nieuwe Harmonie, een project van Philharmonie Maasniel

Wordt lid van de Club van Honderd

04-01-2016

De Philharmonie start het nieuwe jaar met de Club van Honderd. Deze club bestaat uit honderd mensen die de Philharmonie een bijzonder warm hart toedragen. Daarom ondersteunen zij de Phil met een jaarlijkse donatie van minimaal € 50,-. En zij doen dat minstens 3 jaar achter elkaar.

De Philharmonie wil veel betekenen voor Maasniel. Wij zijn elk jaar aanwezig bij belangrijke gelegenheden in Maasniel zoals de Paasmis, de dodenherdenking, Allerzielen en St. Maarten. Ook organiseren we ieder jaar het Thoorenfeest voor de ‘Neelder luuj’.

Philharmonie Maasniel vindt de muzikale ontwikkeling van kinderen erg belangrijk. Daarom geeft ze al drie jaar muziekles aan de kinderen van groep 4 van Basisschool Neel.

Veel mensen waarderen de Phil. Dat blijkt uit de donaties die wij jaarlijks mogen ontvangen. Voor mensen die nog meer betrokkenheid willen tonen is er nu de Club van Honderd.

Met de opbrengsten van de Club van Honderd, kan de Philharmonie uitgaven doen die tot nu toe vaak boven ons budget gingen. Denk aan de aanschaf van nieuwe instrumenten, bekostiging van het concours, aanschaf van een nieuw uniform. Zo levert de Club van Honderd een hele belangrijke en zeer gewaardeerde bijdrage aan de Philharmonie. Wordt dus lid en wij houden u van al onze activiteiten op de hoogte via de nieuwsbrief.

Om lid te worden van de Club van 100 kunt u zich bij de penningmeester Jean-Philippe Janssens aanmelden voor uw lidmaatschap van de Club van Honderd. U kunt zich natuurlijk ook melden bij één van onze leden. U krijgt dan een officieel uniek genummerd certificaat mee naar huis en uw naam komt in het Boek van Honderd. Aanmelden kan ook per mail: jeanphilippe@philharmonie-maasniel.nl. Wees er snel bij, want vol = vol!