De Nieuwe Harmonie, een project van Philharmonie Maasniel

Philharmonie zet de keuken open voor muzikanten

01-01-2018

Ben jij één van die duizenden Roermondenaren die hobby hebben of hebben gehad aan het maken van blaasmuziek? Dan is nu je kans om eens vrijblijvend te ervaren hoe het zou zijn om deze hobby (weer) uit te oefenen bij een heuse harmonie.

De Philharmonie Maasniel opent dit jaar haar keuken en nodigt iedereen uit om mee te komen repeteren en, indien gewenst, een echt concert mee te spelen.

Heb je al een tijdje niet meer gespeeld en misschien geen eigen instrument meer? De Philharmonie biedt verschillende mogelijkheden om een instrument te lenen en om, tegen een vergoeding, enkele privé- of groepslessen van een beroepsmuzikant te nemen, zodat je je vaardigheden indien nodig weer wat kunt oppoetsen.

We starten op donderdag 25 januari en repeteren in totaal tien keer, telkens op donderdag van 19:30u. tot 21:45u. in Café-zaal ’t Dörp in Maasniel. Op zondagmiddag 8 april geven we een concert tijdens de Hoevefeesten in Hulsberg. Wil je weten welke muziek we dan gaan spelen? Kijk dan eens op onze website www.philharmonie-maasniel.nl. Klik vervolgens op het “Concert Hulsberg” onder het kopje “Wat speelt er”. Daar vind je een voorbeeld van de bladmuziek en luistervoorbeeld van de muziekstukken.  Om mee te doen met dit concert kun je je aanmelden op de website (klik op: “speel mee”) of via een mail naar speelmee@philharmonie-maasniel.nl

Ook als je nog geen muzikale vaardigheden hebt, kun je op termijn best meespelen met het grote harmonie-orkest. De Philharmonie helpt je graag een muziekinstrument (ook “ouderen”) te leren bespelen. Bezoek voor meer informatie de website of neem per e-mail contact op met de harmonie via secretariaat@philharmonie-maasniel.nl.

Er zit meer muziek in je dan je denkt!