De Nieuwe Harmonie, een project van Philharmonie Maasniel

Een heerlijke nazomer beleef je op het Thoorenfeest 2018

19-08-2018

Met heel veel Muziek oet Neel!

Op zondag 26 augustus is het vanaf 13:00u. weer genieten op het Thoorenfeest in de tuin van Huize de Thooren aan de Eiermarkt in Maasniel. Maar liefst vijf gezelschappen en bands uit Maasniel en omstreken treden in een afwisselend programma op. Maasniel zal zich van haar beste kant laten horen en zien.

Onze buren van de Lerchenwald Musikanten uit Asenray trappen af, gevolgd door het volwassen geluid van de Autarky Brass Band uit Maasniel. #Maximahl heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd en is nu een gevestigde naam in Roermond en omstreken. Op het Thoorenfeest zijn zij uitstekend in hun element. Het Thoorenfeest heeft dit jaar maar liefst twee primeurs: SaxoPhil, een swingend saxofoon kwintet uit de Philharmonie Maasniel onder leiding van Danny Franssen en de top-1000 band UnCovered. Uncovered is een nieuw collectief van zeer ervaren muzikanten uit de regio dat zich nu voor het eerst in deze formatie aan het publiek toont. Ze zijn vast besloten om meteen een flinke muzikale klap uit te delen.

Net als ieder jaar is er tijdens het Thoorenfeest voor elk wat wils. Er is vermaak (schminken, speeltjes, springkussen) voor de kinders en een uitstekend glas bier voor hun ouders. Ook is er een compacte maar originele markt van Maasnielder ondernemers in de lommerijke tuin van de kasteelhoeve.

Een heerlijke nazomermiddag en -avond beleef je op het Thoorenfeest.