De Nieuwe Harmonie, een project van Philharmonie Maasniel

De mooiste kerstsfeer in Maasniel

26-12-2018

Op zaterdag 15 december gaf de Philharmonie Maasniel een sfeervol kerstconcert met prachtige gedichten in de Laurentiuskerk van Maasniel. Het thema was: 'Dao is 'n kiendje gebaore'.

Na de opbouw van de set in de kerk en een broodnodige soundcheck stonden bij Café De Ster de soep met broodjes klaar. Om 17:00u. begin het concert, De kerk was prachtig aangekleed door de trouwe vrijwilligers van de parochie. Speciaal voor deze gelegenheid liet de harmonie de kerk in een sfeervol licht baden.

Sjinderhannes Duvel Amber Nelissen en Nicole Kleinen van Boekhuis 'de Kleine Tovenaar' waren twee van de vele mensen die hun belangeloze bijdrage leverden aan dit concert..

Amber zong twee prachtig solo's in Piu Jesu en Gabriela's song samen met de harmonie, Nicole droeg voor uit een selectie van kerstgedichten in het dialect. Het programma van de Fiel sloot daar naadloos op aan. Gekozen was voor een kort concert van 45 minuten. Voor publiek en artiesten was dit een bijzonder mooie opmaat voor het kerstfeest.

Na afloop van het concert troffen de leden van harmonie en de scouting Sint Joris Maasniel elkaar voor een gezellige borrel in het scoutinggbouw.

Een verslag van ML5 van het concert vind je <hier>

Meer eigen opnames vind je <hier> (dank aan Marcel Blommers).

Concentratie bij de muzikanten.

Nicole Kleinen draagt voor

De welgemeende dank van dirigent Sander Simons voor Amber Nelissen

Soep met een broodje bij de De Ster